Home Sobre Ticdoc

Sobre Ticdoc

Què es TicDoc?

TicDoc, el blog personal d‘Enric Mestre i Ribera, va veure la llum l’any 2012 amb la missió de compartir no només reflexions, sinó també notícies i manuals centrats en l’àmbit de la tecnologia i la Documentació. Aquest espai ofereix entrades que aborden una àmplia varietat de temes, incloent-hi documentació, biblioteconomia, SEO, xarxes socials, intel·ligència artificial,  ciberseguretat i tecnologia en general. Des de llavors, TicDoc s’ha convertit en un recurs que busca explorar i compartir coneixements en el fascinant món de la intersecció entre la tecnologia i la documentació.

Contribuir i mantenir el blog no només és una oportunitat per continuar la meva formació, sinó també per reflectir la meva pràctica com a documentalista.

En tractar-se d’un blog personal, la responsabilitat en els continguts és meva, incloent-hi possibles errors de contingut, ortogràfics o gramaticals. Els textos estan majoritàriament tant en llengua catalana com en castellana, encara que la majoria són originals en català i aquests es tradueixen. També pot haver-hi algun error en la traducció.

Confio que els continguts de TicDoc us siguin profitosos.

Sobre mi:

Enric Mestre Ribera Bibliotecari Documentalista.

  • Diplomat en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona (1999). Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya amb el número 3.442
  • Posgrado en Social media y publicidad. Universidad Isabel I (2018 – 2019)

Amb més de 20 anys d’experiència en documentació jurídica, ofereixo una àmplia base de coneixements en gestió de biblioteques especialitzades, administració de pàgines web i xarxes socials. Les meves habilitats abracen àrees com web 2.0, disseny web, SEO, gestió de blogs, Google Workspace i documentació, intel·ligència artificial, ciberseguretat, entre altres.

La meva trajectòria professional reflecteix una dedicació constant a l’evolució i adaptació a les noves tecnologies i pràctiques, destacant la meva capacitat per abordar amb èxit les complexitats de la documentació, especialment en el camp jurídic.

Contacte:

contacta amb mi ara per correu electrònic o Linkedin.

enric@ticdoc.net

Xarxes socials:

Pots seguir-me en les següents xarxes socials. Connectat i descobreix més sobre les meves experiències, idees i pensaments. Espero veure’t allí!

Drets d’autor:

El contingut d’aquest blog està sotmès a la llicència Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons, la qual permet compartir, copiar, distribuir, comunicar públicament i fer-ne obres derivades, sempre que es reconegui i s’atribueixi crèdit a l’autor original. Aquesta llicència proporciona una flexibilitat única, fomentant la difusió i col·laboració, mentre es manté el respecte pels drets de l’autor. Estic encantat de compartir aquest contingut amb tu i amb la comunitat, i et convido a explorar, aprendre i inspirar-te amb les idees que es presenten aquí


Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons

Imatge de capçalera: Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.